Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών, εορτάστηκαν τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περίστασης Κατερίνης εορτάστηκε η Ανακομιδή του Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, κατά την οποία άγει τα σεπτά Ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος.
Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής, τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο και συμπροσευχήθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), Μαδάβων κ. Αριστόβουλος (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων), Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) και ο εορτάζων Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος.
Κατά τον εσπερινό τους χορούς πλαισίωσαν μέλη του Συλλόγου Ιεροψαλτών Πιερίας «Όσιος Διονύσιος εν Ολύμπω», υπό τη διεύθυνση των πρωτοψαλτών κ.κ. Δημητρίου Καραμούζα και Κομνηνού Δελβερούδη.
Στον Αρχιερατικό Εσπερινό συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία καθηγητών, διοικητικών υπαλλήλων και φοιτητών της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος είναι Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου.
Την κυριώνυμη ημέρα τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον κατάμεστο από ευσεβείς πιστούς πανηγυρίζοντα Ναό της Περίστασης, στο οποίο προέστη ο εορτάζων τα ονομαστήριά του Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος.
Ανάμεσά τους εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών Αρχών.
Συλλειτούργησαν ακόμη οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας κ. Παντελεήμων, Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτος, Μαδάβων κ. Αριστόβουλος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος.
Συμπροσευχήθηκε στο Ιερό Βήμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος κήρυξε και τον θ. λόγο, αναφερθείς στον βίο του Μεγαλομάρτυρα του Χριστού Γεωργίου και στις πρεσβείες των Αγίων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή των Ορθοδόξων Χριστιανών, είναι ισχυρές, όπως είπε, και αποτελεσματικές.
Κατά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία έψαλαν καθηγητές και μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό τη διεύθυνση του Διευθυντή της Σχολής κ. Δημητρίου Μανούση.
Την ίδια ημέρα το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ πλήθος κόσμου, ιερείς και τοπικοί άρχοντες πέρασαν από το Επισκοπείο για να δώσουν τις ευχές τους στον σεβαστό και αγαπητό Ποιμενάρχη της Πιερίας.