Την Αμερικανική Γεωργική Σχολή επέλεξαν τέσσερα μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για να παρουσιάσουντις δομές τους. Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα και το ειδικό κύρος της,εκπρόσωποι των: TheUniversityofPennsylvania, DavidsonCollege, TheUniversityofRichmond και WellesleyCollege,θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Σχολής και θα κάνουν παρουσιάσειςσε γονείς, εκπαιδευτικούς και υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 19:30 στην αίθουσα SethFrankτης Σπουδαστικής Εστίας AlikiPerroti, στελέχη των Τμημάτων Εγγραφών των τεσσάρων Αμερικανικών Πανεπιστημίων θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των παραβρισκόμενων και θα αναλύσουν θέματα ειδικού ενδιαφέροντος για υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές όπως: ακαδημαϊκά προγράμματα, πολιτικές εισδοχής, φοιτητική ζωή, κόστος και προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής βοήθειας.

Η εκδήλωση αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών νέων που προγραμματίζουν ακαδημαϊκές σπουδές στις ΗΠΑ και παράλληλα αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης» μεγάλων ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προς το έργο και την προσφορά της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.