Free cookie consent management tool by TermsFeed Πανελλήνιο βραβείο στο 15ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία Κατερίνης – OlymposPress.gr
Δελτίο Τύπου
Πανελλήνιο βραβείο στο 15ο και 17ο  Δημοτικά Σχολεία Κατερίνης
  Το 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Ευγένεια στο διαδίκτυο – Δικαιώματα και υποχρεώσεις παιδιών και νέων στον ψηφιακό κόσμο», που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας υπό την αιγίδα του Υπ. Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού,  απέσπασε το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης σε συνεργασία με το 17ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης!
  Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2024, μαθητές από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, κλήθηκαν να δημιουργήσουν υλικό σχετικό με τη σωστή διαδικτυακή συμπεριφορά, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους στον ψηφιακό κόσμο. Σε σύνολο 319 συμμετοχών εκ των οποίων 167 από Δημοτικά Σχολεία, το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο στην κατηγορία Δημοτικών Σχολείων κέρδισε το δικό μας έργο με τους μαθητές της Στ’ τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης που με πολύ δημιουργική διάθεση και υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Τύρελη Βάιας, συνεργάστηκαν, έμαθαν, διασκέδασαν και κέρδισαν δημιουργώντας ένα αξιόλογο ψηφιακό διαδραστικό βιβλίο!
  Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το eBook της προσπάθειας των μαθητών μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας: http://15dim-kater.pie.sch.gr/
  Θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό πληροφορικής κα. Τύρελη Βάγια και στους μαθητές μας Αναγνώστου Αναστάσιο, Βακιρτζή Αντιγόνη, Bακιρτζή Ιφιγένεια, Γκογκίδη Πασχάλη, Ελευθεριάδη Λάζαρο, Κοσμά Αθανάσιο, Κυριάκη Μαρία- Ελένη, Πίτσικα Αναστασία, Σεπιασβιλι Αλεξάντρε, Τσαούση Κων/να, Υμεραϊ Νεφέλη, Χατζηδημητρίου Γεώργιο, Ζηγάρη Μαργαρίτη, Μαυροματίδη Αντώνιο, Μήττα Κων/νο Μάριο, Ρετζολλάρη Λιάντρο, Στάφα Άρλα, Τόμε Ραφαέλα, Τσαλό Ορφέα που για ακόμα μία φορά μας έκαναν υπερήφανους και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στη ζωή τους!

Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.