Free cookie consent management tool by TermsFeed «ΠΑΙ-ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ», του Ολύμπου! – OlymposPress.gr

Ως βάση μας επιλέξαμε το καταφύγιο Δ. Μπουντόλας στη θέση Σταυρός, στους πρόποδες του Ολύμπου, για την πρώτη μας εκδήλωση για οικογένειες με μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά στην περιοχή του Ολύμπου.

Στη διάθεσή μας θα έχουμε 3 γεμάτες ημέρες για να γνωριστούμε, να παίξουμε φυσικά, να τραγουδήσουμε, να κάνουμε γιόγκα κάτω από τις οξιές, να πεζοπορήσουμε δίπλα από τον Ενιπέα ποταμό, να πλατσουρίσουμε στη λίμνη του καταρράκτη και να μαγευτούμε από το φυσικό κάλος της διαδρομής προς την Πηγή της Μάνας.
Συντροφιά μας θα έχουμε την κιθάρα της Πηνελόπης και ως μικροί Ολύμπιοι θεοί θα κατασκευάσουμε αυλούς και τύμπανα και θ’ ανεβάσουμε τη δική μας Ολύμπια Παράσταση… καθώς θα «Παι-Ζουμε Κάτω από τα Δέντρα»!

 

Σας Περιμένουμε…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ :

ΣΑΒΒΑΤΟ 05/08
17:00 – 19:00 Η γιόγκα των μικρών Ολύμπιων Θεών.
Ολύμπιες παιχνιδο-κατασκευές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06/08
09:30 – 13:00 Πεζοπορία ως το Ρέμα της Μάνας.
Λασποπαίχνιδα.
Συλλογή φυσικών υλικών και κατασκευές με αυτά.
17:30 – 19:30 Μουσικά Παιχνίδια.
Κατασκευή Μουσικών Οργάνων από φυσικά & ανακυκλώσιμα υλικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 07/08
09:30 – 12:30 Πεζοπορία στον Ενιπέα ποταμό.
Πλατσούρισμα στη λίμνη του καταρράκτη «Περιβολάκη».
Παιχνιδιάρικο κυνήγι θησαυρού και επίσκεψη στο Άγιο Σπήλαιο.

 

Για κράτηση θέσης ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας :
Καλλιόπη
email : [email protected]
τηλ.: 6945 884117

 

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΗΤΣΑΚΑΚΗ
Η Πηνελόπη Μητσακάκη έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική (ΑΠΘ), Σκηνογραφία (CSSD), Μουσικοκινητική (C. Orff, Σχολή Μωραϊτη) και Γιόγκα για παιδιά (Κέντρο Neo-Βασιλεία Κουλίδου). Έχει κάνει σεμινάρια σχετικά με την παιδαγωγική του Rudolf Steiner – σχολεία Waldorf (Μιχάλης Τσιγκοτζίδης). Από το 2003, παίζει με παιδιά από 0-18 χρονών, μαθαίνοντας τους Ζωγραφική και Χειροτεχνίες, Μουσικοκινητική, Γιόγκα και Ομαδικά παιχνίδια.

Έχει εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης, εκδηλώσεις, φεστιβάλ και κατασκηνώσεις. Εργάζεται και ως performer και κουκλοπαίχτρια, παρουσιάζοντας παιδικές παραστάσεις με θέματα κυρίως περιβαλλοντικά και σχετικά με τα συναισθήματα και τη μη βίαιη επικοινωνία. (Μουσικές Παραμυθο-Ιστορίες). Διασκεύασε και παρουσιάζει το βιβλίο της Σ. Γίδα (κοινότητα Πελίτι) «ο Λεπτοκαράκης και η μικρή Νεράιδα» σε Κουκλοθέατρο με ζωντανή μουσική. Παρουσιάζει την Μουσικοκινητική παράσταση «Μες το Δάσος Περπατώ» βασισμένη στο ομώνυμο μουσικό cd. Τραγουδάει, παίζει κιθάρα, γράφει τραγούδια και έχει φτιάξει ήδη 3 παιδικά cd για να καλύψει τις ανάγκες των μαθημάτων της. Τώρα εκπαιδεύεται στην Μουσικοθεραπεία.

 

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Η μεγάλη αγάπη της Καλλιόπης είναι τα παιδιά.
Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα εργάστηκε ως μεταφράστρια κινουμένων σχεδίων και στη συνέχεια δάνεισε τη φωνή της σε παιδικές σειρές και ταινίες. Παράλληλα ήταν ψυχαγωγός σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ για παιδιά, κατασκηνώσεις και χώρους δημιουργικής απασχόλησης. Αργότερα εργάστηκε ως event manager με ειδικότητα τα παιδικά προγράμματα.
Είναι δασκάλα βρεφικής-νηπιακής και γιόγκα εγκυμοσύνης, κάνει αφηγήσεις παραμυθιών και σχεδιάζει παιχνίδια στην ύπαιθρο για παιδιά και οικογένειες.
Όνειρό της να δημιουργεί προγράμματα για οικογένειες και παιδιά με στόχο την επανασύνδεση της οικογένειας μέσα από το παιχνίδι. Η κόρη της -3,5 ετών- είναι η μεγάλη της δασκάλα και πηγή έμπνευσής της σε όλα τα μελλοντικά της σχέδια.

 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.