Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Φαρμάκης Αστέριος συναντήθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου με την 20μελή Ομάδα Πρωτοβουλίας και Στήριξης του συνδυασμού του στην Κονταριώτισσα στην ταβέρνα του Γκλιάτη Κώστα.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η καλύτερη δυνατή οργάνωση εν όψει των δημοτικών εκλογών, η ενεργοποίηση των στελεχών της Τοπικής Κοινότητας και η αναγκαιότητα εκλογής τουλάχιστον ενός Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό του Α. Φαρμάκη από την Κονταριώτισσα.
Τονίστηκαν τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν τον τοπικό πληθυσμό τα οποία οι προηγούμενες διοικήσεις (και η σημερινή του Κ. Δημόπουλου) δεν ασχολήθηκαν να επιλύσουν και δεν έδωσαν τελικά καμιά λύση (ύδρευση, καθαριότητα, άρδευση, φωτισμό, αγροτικοί οδοί, ασφαλτοστρώσεις κτλ).

Ο Αστέριος Φαρμάκης δεσμεύτηκε να δώσει στην Κονταριώτισσα τη βαρύτητα που της αρμόζει αρχίζοντας με την επιλογή του καταλληλότερου υποψήφιου προέδρου με τον οποίο από κοινού θα συμβάλλουν τα μέγιστα για να βελτιώσουν τις υποδομές και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Στη συνεδρίαση αυτή παρευρέθηκαν πρώην πρόεδροι του χωριού, ο πρώην αντιδήμαρχος Δίου, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αγρότες, συνδικαλιστές, επαγγελματίες κτλ.
Με πρωτοβουλία του υποψήφιου Δημάρχου παρόμοιες εκδηλώσεις και συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Δίου Ολύμπου μέχρι την οριστική συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του και την δημοσιοποίηση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων.