Free cookie consent management tool by TermsFeed Ο Ραφαήλ Καλυβιώτης στη Χίο – OlymposPress.gr
Ο Ραφαήλ Καλυβιώτης στη Χίο

https://www.youtube.com/watch?v=TSXUeWcAbkk

Τη Χίο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ, όπου συμμετείχε σε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Δημήτρη Νατσιό.

Στην ακριτική Χίο βρέθηκε την Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Απριλίου ο Ραφαήλ Καλυβιώτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη «Νίκη», μαζί με τον πρόεδρο του Κινήματος κ. Δημήτρη Νατσιό και άλλους υποψηφίους.

Σε σύντομο χαιρετισμό του στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο ο κ. Καλυβιώτης έθιξε δύο από τις σοβαρότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος ελληνισμός: την πολιτική της «ελληνόφωνης», όπως είπε, κυβέρνησης για την προώθηση της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, και την αθρόα λαθρομετανάστευση και την αλλοίωση της εθνικής μας συνοχής την οποία υφίστανται πρώτα τα ακριτικά μας νησιά και έπειτα ολόκληρη η χώρα. Δεν παρέλειψε να επισημάνει τον «σκοτεινό» ρόλο των ΜΚΟ και των ευρωπαϊκών υπηρεσιών που καταχρώνται την εξουσία που τους παραχωρείται και ουσιαστικά δρουν σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Παρά το ζοφερό κλίμα που περιέγραψε, μοιράστηκε την αισιοδοξία του ότι ο ελληνισμός θα καταφέρει να ορθοποδήσει, καθώς έτσι συνέβη σε κάθε δυσκολία που αντιμετώπισε στη μακραίωνη ιστορία του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη Χίο, ο κ. Καλυβιώτης επισκέφτηκε το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη ΒΙΑΛ, ενώ συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της παράταξης, φορείς και κατοίκους του νησιού, συζήτησε μαζί τους και μετέφερε το σοβαρό διακύβευμα των επικείμενων εκλογών.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.