Free cookie consent management tool by TermsFeed Ο Μακρύγιαλος έστειλε μήνυμα… Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην ομιλία του Ανέστη Μανώλα. – OlymposPress.gr
Ο Μακρύγιαλος έστειλε μήνυμα… Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην ομιλία του
Ανέστη Μανώλα.

Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε στον Μακρύγιαλο χθες βράδυ 29 Σεπτεμβρίου η ομιλία του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, Ανέστη Μανώλα.  
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Α. Μανώλας έκανε έναν απολογισμό του έργου της πρώτης θητείας, που παρά τις δυσκολίες του COVID19 και τα εμπόδια με τις «ανώνυμες» καταγγελίες κατάφερε, αυτός και οι συνεργάτες του, να “στήσουν” έναν δήμο οικονομικά υγιή, κάνοντας μεγάλα και σημαντικά έργα και προμήθειες, εκμεταλλευόμενοι όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα που υπήρξαν διαθέσιμα. Επίσης, παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές θέσεις για την επόμενη θητεία αναφέροντας ένα πλήρες, ανανεωμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα στοχοθεσιών.
Στο τέλος της ομιλίας ο Α. Μανώλας παρουσίασε τους υποψήφιους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης “Θέλουμε και Μπορούμε”,  οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους που αναγνώρισαν και εξέφρασαν επαινετικά σχόλια για τις προσωπικότητες των υποψηφίων, τη συγκρότηση και την κοινωνική αντιπροσωπευτικότητα του συνδυασμού.  

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.