Free cookie consent management tool by TermsFeed Ο Δήμος Κατερίνης στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
05-04-2024

Ο Δήμος Κατερίνης στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
Στις 15 & 16 Μαΐου «η καρδιά της διοργάνωσης θα χτυπά στην πόλη μας»
20 ομάδες από όλο τον κόσμο, 120 επαγγελματίες αθλητές, 5 αγωνιστικές ημέρες, 4 φανέλες, 764,63 συνολικά χιλιόμετρα, 9.744 υψομετρικά, 15 ενδιάμεσα σπριντ ευθείας, 10 σπριντ ανάβασης, 4 περιφέρειες, 22 πόλεις και ανάμεσά τους η Κατερίνη! Αυτοί οι εντυπωσιακοί αριθμοί συνιστούν την ταυτότητα του «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024». Σε λιγότερο από 40 ημέρες θα πραγματοποιηθεί η έναρξή του στις 15 Μαΐου στην παραλία της Θεσσαλονίκης και θα τερματίσει στις 19 Μαΐου στην Αθήνα. Η καρδιά της διοργάνωσης στον Δήμο Κατερίνης, θα «χτυπήσει» στις 15 & 16 Μαΐου.
Πρόσκληση Εθελοντών
Ο Δήμος Κατερίνης και η διοργάνωση σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα των εθελοντών και να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και το ίδιο το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, άσκησης και ψυχαγωγίας. Ο Αθλητής με την δύναμη της ψυχής του και ο Εθελοντής με φιλότιμο είναι η Ελλάδα μας!
Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών και η συμμετοχή τους είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης, την ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών, καθώς και την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές αυστηρά έως την Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, και ώρα 00:00, στους συνδέσμους που παρατίθενται:  
• «ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ»: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_9lBgHMUAK2CKAUdY77O65TdmX6W06BX-4cSlUF_2KmOr6w/viewform
• «ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»: https://drive.google.com/file/d/1km66ivu9uxpfC3U0PZBD8OhD23SizUzU/view

Η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εθελοντές: • Ρουχισμό • Διαπίστευση • Ελαφρύ γεύμα • Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας στη Διοργάνωση) • Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς • Συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση αναγνώρισης της Εθελοντικής Προσφοράς.
 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.