Free cookie consent management tool by TermsFeed Ο Δήμος Κατερίνης «ντύνει» το Δημαρχείο, στο μπλε χρώμα του διαβήτη! – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
11-11-2021

Ο Δήμος Κατερίνης «ντύνει» το Δημαρχείο, στο μπλε χρώμα του διαβήτη!
 
–          Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 –  Παγκόσμια Ημέρα του Σακχαρώδους Διαβήτη
 
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδους Διαβήτη, ο Δήμος Κατερίνης ντύνει το Δημαρχείο, στο μπλε χρώμα του διαβήτη! Ειδικότερα, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού για την πάθηση, με την όποια ζουν σήμερα περίπου 1 εκατομμύριο συνάνθρωποι μας στην Ελλάδα και 463 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως, ο Δήμος Κατερίνης φωταγωγεί συμβολικά το Δημαρχείο, συμμετέχοντας στη συγκεκριμένη παγκόσμια ημέρα.
Όπως τονίζει ο Δήμαρχος, Κώστας Κουκοδήμος: «Μία ημέρα, η 14η Νοεμβρίου, αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα του Διαβήτη. Ένας μήνας, ο Νοέμβριος, αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον Διαβήτη! Η πάθηση αυτή όμως δεν έχει μήνα ή μέρα. Έχει πολλές στιγμές, καθώς η ζωή με τον σακχαρώδη διαβήτη είναι μια καθημερινή ενασχόληση υγείας που μας αφορά όλους. Ενωμένοι θα είμαστε πιο δυνατοί. Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρουμε τον σύλλογο διαβητικών Πιερίας, ο οποίος συνεχίζει διαχρονικά και δυναμικά τις πολυεπίπεδες δράσεις του, για μία κοινή πορεία ζωής και αντιμετώπισης του Σακχαρώδους Διαβήτη». 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.