Free cookie consent management tool by TermsFeed Ο Βασίλης Δήμου ο νέος διευθυντής του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής – OlymposPress.gr

Ο Βασίλης Δήμου ο νέος διευθυντής
του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής
  Ενδυναμώνοντας τις λειτουργικές του αναγκαιότητες και διαδικασίες, ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) προχώρησε πρόσφατα και στην επιλογή ενός δυναμικού νέου, του Βασίλη Δήμου, αναθέτοντάς τη θέση του διευθυντή στον Οργανισμό.
  Το ευρύ πλέον φάσμα δράσεων του Π.Ο.Τ.Α.Π. με την πληθώρα των καινοτόμων του επιλογών πάντα με αναφορά όλες τις μορφές του τουριστικού προϊόντος που υλοποιεί, αλλά και με απώτερο σκοπό την ορθότερη προβολή και ανάπτυξη των συγκριτικών δεδομένων της Πιερίας, ο Βασίλης Δήμου αναλαμβάνει το σημαντικό έργο της υλοποίησης των πρωτοβουλιών.
  Ο Βασίλης Δήμου, ο οποίος τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης και στήριξης στο  έργου του, τόσο από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, καθώς του προέδρου του Π.Ο.Τ.Α.Π. Γιώργου Καραλή, αλλά και όλων των λοιπών μελών, επιλέγει με δεδομένη την εμπειρία του καθώς και την επιστημονική του κατάρτιση.
  Ο Βασίλης  έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Δίου, σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο της Πιερίας, στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, στον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου, κ.ά. με μεταπτυχιακές σπουδές στον τουρισμό και τον πολιτισμό. Έχει συμμετάσχει  επίσης σε πλειάδα επιστημονικών συνεδρίων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων με αντικείμενο τον τουρισμό και  τον πολιτισμό.
  Συνέγραψε και επιμελήθηκε   τουριστικά έντυπα και project ενώ είναι  υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με αντικείμενο τις νέες τεχνολογίες και το τουριστικό μάρκετινγκ. Παράλληλα είναι εκπαιδευτής ΙΕΚ και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης στα προαναφερόμενα γνωστικά αντικείμενα.
  Συγχαρητήρια Βασίλη Δήμου. Η ρήση του Αμερικανού συγγραφέα Elbert Hubbard, ότι «κάνε τη δουλειά σου με όλη σου τη ψυχή, και θα πετύχεις» να αποτελεί την κορωνίδα του ορίζοντά σου.

Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.