Free cookie consent management tool by TermsFeed Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Καθάριος υποψήφιος με το συνδυασμό Μανώλα – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Καθάριος υποψήφιος με το συνδυασμό Μανώλα

Η υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Καθάριου ανακοινώθηκε από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”.
Ο κ. Καθάριος γεννήθηκε στα Αλώνια αλλά μεγάλωσε στη Σφενδάμη, όπου και πήγε στο Δημοτικό σχολείο. Απεφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Κολινδρού. Έλαβε πτυχίο εργοδηγών Ηλεκτρονικών. Από το 1986 εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος. Το 2005, μετά από επιτυχείς εξετάσεις του προγράμματος Α.Σ. “Τεχνομάθεια” στην Κ.Π. EQUAL, έλαβε πιστοποίηση δεξιοτήτων στην ειδικότητα “Λήψεις και εκτυπώσεις με ψηφιακά μέσα”, διακριθείς μεταξύ πολλών υποψηφίων. Είναι μέλος της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Φωτογράφων (ΠΟΦ), καθώς και του Οργανισμού συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας φωτογράφων “ΦΟΙΒΟΣ”. Έχει δύο παιδιά. Μια κόρη η οποία είναι πτυχιούχος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακά στην Ειδική αγωγή και στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερη γλώσσα, καθώς και πτυχιούχος Νοηματικής γλώσσης. Ο γιος του είναι πτυχιούχος φωτογράφος και τεχνικός δυκτύων και εργάζεται στην Αθήνα. Με τα κοινά ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία συμμετέχοντας δραστήρια σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους. Επί 19 έτη ήταν ποδοσφαιριστής στην “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Σφενδάμης και στη συνέχεια στις ομάδες της Παλαιόστανης και των Παλιαμπέλων. Είναι από τους συνιδρυτές του συλλόγου νέων Σφενδάμης, που είναι ο “προπομπός” του σημερινού Ποντιακού συλλόγου. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη αλλά και συντάκτης της Εφημερίδος “ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ”. Από το Σεπτέμβριο 2022 είναι Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητος Πύδνας του δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.