Free cookie consent management tool by TermsFeed Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πάσχου ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό Μανώλα – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πάσχου ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό Μανώλα

Η υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Πάσχου ανακοινώθηκε από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”.
Ο κ. Πάσχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολινδρό όπου και κατοικεί. Μετά την αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο Κολινδρού ασχολήθηκε με τη γεωργία και με τη δενδροκομία, συνεχίζοντας έως και τώρα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Σ. Μπάρμπα και έχουν τρία (3) αγόρια, εκ των οποίων τα δύο (2) είναι μαθητές Λυκείου και το τρίτο μαθητής Δημοτικού σχολείου. Διετέλεσε επί πολλά έτη Πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα “Αναγέννηση” Κολινδρού, Πρόεδρος στην “Ομάδα Φρούτων” Κολινδρού, καθώς και μέλος των διοικητικών συμβουλίων του αιμοδοτικού συλλόγου Κολινδρού και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημ. Σχολείου Κολινδρού. Από το 2019 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Πύδνας-Κολινδρού και από τον Ιανουάριο 2022 είναι Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητος Κολινδρού.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.