Free cookie consent management tool by TermsFeed ΟΡΦΕΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ – OlymposPress.gr
Ο Απόστολος Τζόβας με μέλη της διοίκησης του ΟΡ.ΦΕ.Ο.
  Τους συνδέει η επί πολλά χρόνια κοινή τους πορεία στα διοικητικά δρώμενα του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου. Έστω του παρελθόντος.
  Συναντήθηκαν στο περιθώριο εκδήλωσης του ΟΡ.ΦΕ.Ο. και ασφαλώς αναπόλησαν τα παλιά και φυσικά την συνεργασία τους.  Όλοι τους διετέλεσαν μέλη της διοίκησης του Φεστιβάλ Ολύμπου στα μέσα της περασμένης δεκαετίας.
  Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό ΣΥΝΘΕΣΗ του σημερινού Δημάρχου Ευάγγελου Γερολιόλιου, ο Απόστολος Τζόβας, υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου  την τριετία 2015-2017.
   Συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πολιτιστικό φορέα της Πιερίας, ο πρόεδρος-Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο γενικός γραμματέας-Γιώργος Σαμαλής και ο υπεύθυνος επικοινωνίας-Περικλής Χατζηγιάννης.
  Ασφαλώς σε μια τέτοια συνάντηση κυριάρχησε η συζήτηση για τη διαχρονική πορεία του Φεστιβάλ Ολύμπου, καθώς και οι προοπτικές του.
  Ο Απόστολος Τζόβας, την περίοδο της διοικητικής του θητείας στον Οργανισμό και με την παράλληλη ιδιότητα του ως περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, συνέβαλε στην ανάδειξη και αξιοποίηση της πολιτισμικής, καλλιτεχνικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς της Πιερίας και στην εν γένει παραγωγική δράση του ΟΡ.ΦΕ.Ο.
  Ο Απόστολος Τζόβας δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την εξέλιξη του Φεστιβάλ, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολύπλευρη  συνεισφορά του θεσμού στο τόπο μας. Δήλωσε ότι με το ίδιο και ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον θα προσφέρει πλέον και από τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης.
  Τα μέλη του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου ευχαρίστησαν τον κ. Τζόβα, και με την επιχειρηματική του ιδιότητα, για την επί σειρά ετών χορηγική του υποστήριξη στις πρωτοβουλίες του Φεστιβάλ Ολύμπου, ευχόμενοι καλή επιτυχία στην προσπάθειά του.    
 
Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.