Δημοσιεύθηκε την 1 Αυγούστου 2014 η νέα ΚΥΑ (ΦΕΚ 2123 Τεύχος Β – 1/8/2014) με την οποία δίνεται οριστικό τέλος στην αγωνία χιλιάδων κατόχων πιστοποιητικών πληροφορικής και παράλληλα οριστικό τέλος στην εκμετάλλευση των ανυποψίαστων κατόχων.
Πρόκειται για μια νίκη των φορέων πιστοποίησης  που συντάχθηκαν με την ηθική του επιχειρείν έναντι φορέων πιστοποίησης που θέλησαν να καταστήσουν τους κατόχους πιστοποιητικών πληροφορικής ¨συνδρομητές¨ και έρμαια κερδοσκοπικών φορέων. Τώρα πλέον μέλημα μας είναι η προετοιμασία για τη νέα σχολική περίοδο.
Οι υπεύθυνοι των περιοχών σας είναι καθημερινά στη διάθεσή σας (ακόμα και τον Αύγουστο!) για να σας ενημερώσουν και να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε εντάσσοντας στα προγράμματα σας και τα νέα μας πιστοποιητικά που σας έχουν ήδη παρουσιάσει .
Όσοι από εσάς “εκβιάστηκαν” να καταβάλλουν διάφορα ποσά για προαγορές ή Fees προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασίες “ανανέωσης” προτείνουμε να καταγγείλετε το γεγονός στο ΣΥΝΕΦΟΠ (Σύνδεσμος Ελληνικών Φορέων Πιστοποίησης) για  να απαιτήσετε  την επιστροφή των χρημάτων.

Vellum Global Educational Servises