Free cookie consent management tool by TermsFeed Ομιλίες του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου σε Λαγορράχη, Μελιάδι, Μοσχοπόταμο – OlymposPress.gr
Ομιλίες του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου σε  Λαγορράχη, Μελιάδι, Μοσχοπόταμο  
Η δύναμή μας, είστε εσείς!
 
Δική μας δύναμη, είναι η αλήθεια! Δύναμή μας είστε εσείς, τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στις ομιλίες του το απόγευμα της Τετάρτης σε Λαγορράχη, Μελιάδι και Μοσχοπόταμο.
Ο Κώστας Κουκοδήμος πραγματοποίησε μεγάλες συγκεντρώσεις παρουσιάζοντας τους άξονες του προγράμματος της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ για την επόμενη θητεία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο της διοίκησης του στο Δήμο Κατερίνης.
Δώσαμε έμφαση σε βασικές υποδομές που έλειπαν από τα χωριά μας. Παλέψαμε για τα αυτονόητα, ενώ ουσιαστικά ήταν προβλήματα που έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και δεκαετίες, τόνισε ο δήμαρχος Κατερίνης. Αυτή η εικόνα άλλαξε, τόνισε, και στα επόμενα χρόνια θα αλλάξει ακόμη περισσότερο, γιατί έχουμε και πρόταση και σχέδιο και πρόγραμμα.
Ζήτησε από τους κατοίκους να αξιολογήσουν το έργο αλλά και το πρόγραμμα της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ και τους κάλεσε να στηρίξουν με την ψήφο τους το αύριο του Δήμου Κατερίνης.   
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.