Free cookie consent management tool by TermsFeed Ομιλίες Κ. Κουκοδήμου σε Μεσαία, Κάτω Μηλιά και Καρυές – OlymposPress.gr
Ομιλίες σε Μεσαία, Κάτω Μηλιά και Καρυές

Κ. Κουκοδήμος:
Είμαστε περήφανοι για το έργο μας!
 
«Σήμερα ο Δήμος μας στέκεται στα πόδια του, ισάξιος με άλλους δήμους και όχι φτωχός συγγενής, αφού πλέον είναι ισότιμος συνομιλητής και συνεπής εταίρος» τόνισε σε ομιλίες που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.
Μιλώντας σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις κατοίκων σε Μεσαία Μηλιά, Καρυές και Κάτω Μηλιά ο κ. Κουκοδήμος επικέντρωσε στα έργα που έγιναν στην περιοχή, τα οποία, όπως είπε, βάζουν τις βάσεις για την ανάπτυξή της, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών.
«Η κατασκευή του δρόμου Καρυές-Μηλιάς ξεκίνησε. Η διοίκησή μας πέτυχε να χρηματοδοτηθεί με 1 εκ. ευρώ», είπε ο κ. Κουκοδήμος ξεκινώντας την αναφορά του στα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή.  
Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης μήκους 5 χλμ από την Άνω έως τη δεξαμενή της Μεσαίας Μηλιάς, που έλυσε το χρόνιο πρόβλημα με το πόσιμο νερό σε Μεσαία και Κάτω Μηλιά, τονίζοντας πως «έκτοτε δεν χρειάστηκε να δουλέψει η γεώτρηση.»
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Κουκοδήμος στις ήπιες παρεμβάσεις για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση στον Πύργο των Λαζαίων, τονίζοντας πως μια από τις πρώτες αποφάσεις της διοίκησής του ήταν να εντάξει την ιστορική επέτειο της Μάχης της Μηλιάς, στο επίσημο πρόγραμμα θεσμοθετημένων εκδηλώσεων του Δήμου. «Η προσπάθεια για τη διατήρηση της μνήμης και την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας, θα συνεχιστεί και τη νέα θητεία», διαβεβαίωσε ο δήμαρχος.
Οι ομιλίες του κ. Κουκοδήμου ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση των υποψηφίων με την ΕΚΚΙΝΗΣΗ, τοπικών και δημοτικών συμβούλων της εκλογικής περιφέρειας Πέτρας.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.