Free cookie consent management tool by TermsFeed Ομιλία Κ. Κουκοδήμου σε Κ. Αγιάννη και Ν. Τραπεζούντα – OlymposPress.gr
Ομιλίες σε Κάτω Άγιο Ιωάννη και Νέα Τραπεζούντα
Πετύχαμε ισόρροπη ανάπτυξη σε πόλη και χωριά!
Με δυο ομιλίες σε Κάτω Άγιο Ιωάννη και Νέα Τραπεζούντα συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο Κώστας Κουκοδήμος μίλησε σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις στις δυο κοινότητες τόσο για τα έργα υποδομής και τις παρεμβάσεις που έγιναν στη διάρκεια της θητείας αλλά και στον προγραμματισμό της διοίκησης για τη νέα δημοτική περίοδο.
Έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της επάρκειας νερού για τις δυο κοινότητες αλλά και για το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που ήδη ξεκίνησε και αναδένεται να συνεχιστεί εντός του οικισμού.  
Στόχος μας, είπε ο Δήμαρχος Κατερίνης είναι η Ισόρροπη Ανάπτυξη σε πόλη και χωριά. Από τα στοιχεία του απολογισμού προκύπτει ότι ο Δήμος Κατερίνης έχει επενδύσει περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια ευρώ σε έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις κοινότητες. Έργα που χρηματοδοτήθηκαν από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, δείχνοντας την αποτελεσματικότητά της στην προετοιμασία προτάσεων και μελετών.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.