Free cookie consent management tool by TermsFeed ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – OlymposPress.gr
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
  Στην ανάδειξη του νέου κεντρικού πανελλαδικού διοικητικού συμβουλίου  και των νομαρχιακών παραρτημάτων  προέβησαν  τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
  Στην Πιερία η εκλογική διαδικασία υλοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, κατά την οποία το σώμα των μελών για το Νομαρχιακό Παράρτημα Πιερίας, ανέδειξε παμψηφεί γραμματειακό εκπρόσωπο τον Βιργίλιο (Λάκη) Κομνηνό.
  Συγκινημένος από την ολόθερμη τιμή και αναγνώριση που έλαβε από τους συναδέλφους, ο κ. Κομνηνός στην ευχαριστήρια επιστολή του επισημαίνει:
  «Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους μου συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας Νομού Πιερίας, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, όπως αυτή εκφράστηκε στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας.
  Ελπίζω να φανώ αντάξιος του υψηλού ποσοστού με το οποίο με εξέλεξαν γραμματειακό εκπρόσωπο στο Νομό μας, αλλά και να ανταποκριθώ με επιτυχία στα καθήκοντά μου.
  Εξ άλλου, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω το επιτυχημένο έργο του προκατόχου μου επί δωδεκαετία, αείμνηστου Τάκη Χρυσαργύρη, που τόσο άδικα «έφυγε» από κοντά μας.»
ΔΩΡΕΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
  Οι συνταξιούχοι του Συλλόγου της Εθνικής Τράπεζας Πιερίας, κατέθεσαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη» το ποσό των 150 ευρώ, στη μνήμη της απώλειας της αξέχαστης συναδέλφου-συνταξιούχου ΑΝΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ.
  Εύχονται, ο Θεός να την αναπαύσει και να δίνει κουράγιο στους οικείους καθώς και στον σύζυγο και συνάδελφό, Θάνο Μόσχη.  
Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.