Free cookie consent management tool by TermsFeed «Οι Δεινόσαυροι δραπέτευσαν»… στο πάρκο της Κατερίνης – Το πρώτο «SOLD OUT» στο Φεστιβάλ Πάρκου είναι γεγονός! – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
15-04-2022

«Οι Δεινόσαυροι δραπέτευσαν»… στο πάρκο της Κατερίνης
Το πρώτο «SOLD OUT» στο Φεστιβάλ Πάρκου είναι γεγονός!
3ήμερη παράταση λειτουργίας λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Πάρκου, η μεγάλη ανταπόκριση και ενθουσιώδης υποδοχή σχολείων της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε το πρώτο «SOLD OUT» της διοργάνωσης.
Ο λόγος για το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», του πιο ελκυστικού και περιπετειώδους θεματικού πάρκου, για το οποίο ο Δήμος Κατερίνης προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση αποφάσισε να παρατείνει για τρεις ακόμη ημέρες τη λειτουργία του.
Πιο συγκεκριμένα, θα διαρκέσει από τις 29 Απριλίου έως και τις 18 Μαΐου. Για τις τρεις ημέρες της παράτασης δηλαδή για τις 16, 17, 18 Μαΐου είναι απαραίτητο να προγραμματίσετε έγκαιρα με τηλεφωνικό ραντεβού την επίσκεψη του σχολείου σας.
Παρακαλούμε να γνωρίζετε τον ακριβή αριθμό των μαθητών σας και να είστε συνεπείς στην  ώρα άφιξης που έχετε δηλώσει.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
Ωράριο λειτουργίας: Όλη μέρα για επισκέπτες
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
09:00 – 13:00
Κρατήσεις Σχολείων: 2351 033622           Πληροφορίες:2351 350436
 Email: [email protected]
[email protected]

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.