Free cookie consent management tool by TermsFeed Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το All-Star Game, πώς ψηφίζουμε – OlymposPress.gr
Το All-Star Game της ΕΚΑΣΚΕΜ θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, το Σάββατο 6 Μαΐου και ξεκίνησε η ψηφοφορία για την γιορτή των κορυφαίων της Ένωσης.

Έως τις 30 Απριλίου στις 23:59 οι φίλαθλοι θα μπορούν να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία την επόμενη ημέρα θα ανακοινωθούν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, ενώ θα γίνουν γνωστοί και οι υπόλοιποι βασικοί. Στις 3 Μαΐου θα μάθουμε και τους αναπληρωματικούς, τους παίκτες που θα απαρτίσουν τις δύο ομάδες.

Πώς επιλέχθηκαν οι παίκτες

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία επιλέχθηκαν με βάση τους πόντους τους οποίους σημείωσαν στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος και αφού χωρίστηκαν ανάλογα με τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται, συμμετέχουν οι εκατό πρώτοι guards, οι εκατό πρώτοι forwards και οι σαράντα πρώτοι centers.

Πως μπορείτε να ψηφίσετε για το All-Star Game του 2022

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απλή. Από την σχετική λίστα, επιλέγετε δύο guards, δύο forwards και έναν center κι εν συνεχεία καταχωρείτε την ψήφο σας. Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, θα επιλεγούν οι τέσσερις πρώτοι guards, τέσσερις forwards και δύο centers ως βασικοί και άλλοι τόσοι ως αναπληρωματικοί. Οι δύο πρώτοι παίκτες σε ψήφους θα επιλεγούν ως αρχηγοί των ομάδων και θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους σε διαδικασία η οποία θα ανακοινωθεί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

*Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές μπορείτε να ψηφίσετε.

Ψηφίστε εδώ

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.