Free cookie consent management tool by TermsFeed Νikolas Chatzis @Prive – ΕΝΑΡΞΗ 14 Απριλίου 2018, 23:00 – OlymposPress.gr

ΕΝΑΡΞΗ 14 Απριλίου 2018, 23:00

Το Σάββατο 14/4 λίγο μετά τις 23.00 το PRIVE υποδέχεται στα decks του τον Νικόλα Χατζή..

Ο Νικόλας Χατζής έχει παίξει στο stage του MAD TV και στα decks του Markiz bar, γνωστός για τα πολυ πετυχημένα πάρτι του με τίτλο ‘’ iGreek ‘’ σε όλη την Ελλάδα, έρχεται για μια άκρως ελληνική βραδιά.
Κορυφαίος Dj με πολλές συνεργασίες μερικές απο αυτές είναι με τον Παντελή Παντελίδη την Δέσποινα Βανδή τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.
Σημαντικό να αναφέρουμε την παραγωγή του απο την Epic records την επίσημη επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας των Πύξ Λάξ του τραγουδιού με τίτλο ‘’ Σ’ αγαπώ’’ σε συνεργασία με το συγκρότημα ΑΤΜΑ (https://youtu.be/kM8U9vHSCm4). Επισης την νέα του συνεργασία με επίσημη κυκλοφορία απο την Cobalt Music σε ενα ρεμίξ το τραγούδι του Μύρωνα Στρατή με τίτλο Αργά….. άκρως καλοκαιρινό… (https://youtu.be/mVQNO7Ec27M) .

#iGreekParty
#NIKOLΛS_CHΛTZIS
#Prive
#AwakenTheSenses

res.6970 555227

Δείτε το event στο Facebook εδώ

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.