Free cookie consent management tool by TermsFeed Ντροπή από την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Κατερίνης – Οι χωρίς νερό ποτίστρες στην Κοινότητα Τριλόφου αιτία αφυδάτωσης του Ζωικού κεφαλαίου – OlymposPress.gr
Ντροπή από την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Κατερίνης
Οι χωρίς νερό ποτίστρες στην Κοινότητα Τριλόφου
αιτία αφυδάτωσης του Ζωικού κεφαλαίου
  Παρά τις υποσχέσεις για επίλυση του ζητήματος εγκατάλειψης και μεγάλων φθορών στις κοινοτικές ποτίστρες της Κοινότητας Τριλόφου από την σημερινή Δημοτική Αρχή, όχι μόνο δεν επιλύθηκε το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς χειροτερεύει και διαιωνίζεται.
  Αποτέλεσμα, η έλλειψη νερού να οδηγεί εδώ και αρκετό καιρό το ζωικό κεφάλαιο  στην αφυδάτωση του και κατ’ επέκταση στην μη παραγωγή των κτηνοτροφικών προϊόντων. Μάλιστα όπου υπάρχει έστω λίγο νερό, αυτό είναι μολυσμένο και κακής ποιότητας, πράγμα που είναι αδύνατο να καταναλωθεί από τα ζώα της περιοχής. Γνωρίζετε θεωρώ ότι οδηγούμαστε εκ των πραγμάτων στη μη κατανάλωση νερού, γιατί πολλά ζώα δεν το προτιμούν  αν δεν είναι καθαρό και υγιεινό.
  Γιατί απλά το καλό νερό κρατάει γερό το ζώο και προσθέτει όρεξη για τη βοσκή.
  Όλα αυτά αποτελούν τροχοπέδη στην γενικότερη παραγωγή, δεν αποδίδουν τα ζώα, αλλά και στερούν τους κτηνοτρόφους από ένα αξιοπρεπές εισόδημα. Εισόδημα που δεν καλύπτει πλέον ούτε τις βασικές ανάγκες των ανθρώπων της πρωτογενούς παραγωγής.
  Κύριοι, Δήμαρχε Κώστα Κουκοδήμο, πρόεδρε Κοινότητας, Δημήτρη Ελευθεριάδη και Κοινοτικό Συμβούλιο Τριλόφου.
  Ως κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουμε σωρεία καθημερινών, λειτουργικών και βιοποριστικών ζητημάτων. Εσείς μας προσθέτετε ένα ακόμα. Η αδιαφορία σας σε αυτό το ζήτημα το οποίο επισημάναμε πολλές φορές, δεν έχει προηγούμενο.  
  Αντί να μας στηρίξετε ως οφείλετε, μας αφήνετε στην τύχη μας. Δεν πάει άλλο. Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι όπου ο ζεστός καιρός πολλαπλασιάζει το πρόβλημα.
  Μην διανοηθείτε και μας αραδιάσετε … παχιά προεκλογικά λόγια. Δεν σας πιστεύουμε.

                                   Γιώργος Ραπτόπουλος
                             Κάτοικος Τριλόφου-Κτηνοτρόφος

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.