Περιμένοντας τους ειδικούς…


Τελείως βεβιασμένες και σπασμωδικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τις τελευταίες μέρες οι κινήσεις της δημοτικής μας αρχής σχετικά με το πολυσυζητημένο θέμα της ανάπλασης. Έχοντας συνειδητοποιήσει πλέον και οι ίδιοι την αναποτελεσματικότητα αυτής της μελέτης προσπαθούν να επιφέρουν «βελτιώσεις- τροποποιήσεις», οι οποίες ουσιαστικά από μόνες τους καταργούν το  έργο.
Αύριο στις 27 Οκτωβρίου 2017  και ώρα 11. 00 π.μ. θα συνεδριάσει η Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου με βασικό θέμα την ανάπλαση, παρουσία ειδικών, οι οποίοι θα μας διαφωτίσουν  σχετικά με τις τροποποιήσεις. Γίνεται δηλαδή μια προσπάθεια από τη δημοτική αρχή να μας πείσει- πάση θυσία-  για την ορθότητα του έργου. Ένα έργο που αποδεδειγμένα δημιουργεί πολύ περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται πως λύνει.
Γιατί τόση εμμονή, κύριε Δήμαρχε, σχετικά με το θέμα της ανάπλασης; Βλέπετε πως η συγκεκριμένη μελέτη από την αρχή αποδείχτηκε προβληματική και από την άλλη έχετε μπροστά σας μια κλιμακούμενη αντίδραση των περισσοτέρων κατοίκων και επαγγελματιών  του Λιτοχώρου. Μπορείτε να αγνοήσετε αυτή τη συλλογική φωνή, αυτή τη συλλογική διαμαρτυρία;

Είναι ώρα να αναθεωρήσετε τις αρχικές σας αποφάσεις και να δείξετε συγκατάβαση σε αυτό που όλοι μας ζητάμε εδώ και καιρό, την ακύρωση υλοποίησης αυτού του έργου.