Free cookie consent management tool by TermsFeed Νέα ανακοίνωση υποψηφιότητας από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Νέα ανακοίνωση υποψηφιότητας από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Μαρίας Γκαντσίδου
Η κ. Γκαντσίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο. Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο Αιγινίου. Απεφοίτησε από το 3ο ΤΕΕ Κατερίνης στην ειδικότητα Κομμωτικής τέχνης. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικό Πρόγραμμα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην ειδικότητα εκπαιδευτών κομμωτών. Έχει πτυχίο αγγλικής γλώσσης, καθώς και χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι παντρεμένη με τον κ. Νικόλαο Κουλιούφα και έχουν μία κόρη. Από 15ετίας διατηρεί κομμωτήριο στο Αιγίνιο όπου και διαμένει. Από 11ετίας διατηρούν μαζί με το σύζυγό της στην Κατερίνη κατάστημα με συστήματα θέρμανσης-κλιματισμού, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και συστήματα ασφαλείας και εταιρεία security. Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια κομμωτικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε ΤΕΕ στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισσα και στην Κατερίνη καθώς και σε ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ της Κατερίνης και της Βέροιας.
Σε δήλωσή της η κ Γκαντσίδου ανέφερε: “Έμαθα να αγαπώ τον τόπο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και μεγαλώνω το παιδί μου. Θέλω την πρόοδο αυτού του τόπου και θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Ανέστη Μανωλα, θεωρώ ότι όλοι μαζί Μπορούμε να κάνουμε αυτά που Θέλουμε για την ανάπτυξή του.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.