Free cookie consent management tool by TermsFeed Μια … αστοχία στον Αγιασμό και πρώτη του Αρχελάου – OlymposPress.gr

Μια … αστοχία στον Αγιασμό και πρώτη του Αρχελάου
  Με σεβασμό στους πληγέντες πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στην περιοχή της Θεσσαλίας, η διοίκηση του Γ.Α.Σ. «Ο Αρχέλαος» Κατερίνης τέλεση σεμνά τον καθιερωμένο Αγιασμό και την πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων του συλλόγου εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
  Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Β΄ Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, το απόβραδο του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2023.
  Στο χώρο, ο οποίος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης φέρει πλέον και το προσωνύμιο Β’  ΔΑΚ «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος», προς τιμήν του εν ζωή προέδρου του Αρχελάου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, του αείμνηστου Θεόδωρου Διαμαντόπουλου με τεράστια ανιδιοτελή προσφορά στον σύλλογο της Κατερίνης και τον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.
  Δυστυχώς όμως από μέρους των διοργανωτών δεν προσφωνήθηκε όπως αρμόζει θεσμικά ο αθλητικός χώρος, σαφώς χωρίς σκοπιμότητα.
  Ας μην λησμονούμε όμως ότι  κάποια δρώμενα χρειάζονται ξεχωριστή προσοχή στη μνήμη κάποιων που άφησαν το αποτύπωμα της προσφοράς και τους οφείλουμε τον πρέποντα σεβασμό.
  Ο γιός του αείμνηστου, ο Παναγιώτης, η σύζυγος του Κατερίνα Σκουλαριώτη και ο οικογενειακός φίλος Παναγιώτης Τερζόπουλος παρόντες στην τελετή, σαφώς περίμεναν έστω μια αναφορά στον εκλιπόντα.  

Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.