Free cookie consent management tool by TermsFeed Μια ακόμη υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Μια ακόμη υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Θεοδώρας-Ιωάννας Τζαμπαζίδου
Η κ. Τζαμπαζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και όταν ήταν δέκα (10) ετών η οικογένειά της μετεκόμισε στη Νέα Αγαθούπολη. Από 20ετίας διδάσκει Αγγλικά και εκτός από το πτυχίο Proficiency που κατέχει, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Hellenic American Union. Ακόμη, γνωρίζει άπταιστα Γαλλικά καθ´ ότι είναι η μητρική της γλώσσα. Είναι παντρεμένη, έχει δύο (2) αγόρια και από 6ετίας διαμένει μόνιμα στη Μεθώνη.
Σε δήλωσή της η κ. Τζαμπαζίδου ανέφερε: «Με αγάπη για τον τόπο όπου ζω με το σύζυγό μου και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, θεωρώ μεγάλη ευκαιρία τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό ”Θέλουμε και Μπορούμε” γιατί μου δίδεται η ευκαιρία να αγωνισθώ και να συμβάλω στην προσπάθεια του κ. Μανώλα και των συνεργατών του για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπο μας.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.