ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ
Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ
  «Από Θεού άρχεσθαι» αποτελεί το αφήγημα με το οποίο ξεκινά και πορεύεται  σε κάθε πολιτική της ενασχόληση, η πρώην Βουλευτής Πιερίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου.
  Έτσι και τώρα με αφορμή την επισημοποίηση της υποψηφιότητας στις επικείμενες εθνικές εκλογές, η κ. Μίχου θεώρησε ότι αποτελεί κατάθεση ψυχής η ρήση, «πειράσθαι συν τω Θεώ άρχεσθαι παντός έργου», ότι δηλαδή πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την αρχή κάθε έργου με τη βοήθεια του Θεού.
  Με αυτό το θρησκευτικό συναίσθημα και ενστερνισμό στην Ορθόδοξη πίστη, η Μαρία Μίχου επισκέφθηκε την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 το Επισκοπικό Γραφείο όπου έγινε δεκτή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος, κ. Γεώργιο, με τον οποίο συνδέεται  με αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση, αλλά και με συνεργασία σε θέματα κοινωνικής και όχι μόνο διάστασης.
   Η κ. Μίχου γνωστοποίησε στον Σεβασμιώτατο την επίσημη κάθοδό της στις εκλογές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, παρουσίασε το πλαίσιο με το οποίο θα πορευθεί, επιβεβαίωσε την διαρκή της υποστήριξη στο θεάρεστο έργο της Μητροπόλεως και ζήτησε την πατρική ευχή και ευλογία του Ποιμενάρχη.
  Για μια ακόμα φορά ο κ. Γεώργιος εξέφρασε την συμπάθεια και επισήμανε την αναγνώριση του διαχρονικού έργου της κ. Μίχου στην Ελληνική πολιτική σκηνή, παροτρύνοντας παράλληλα  ότι η προσφορά στον άνθρωπο να αποτελεί και πάλι την πρώτη προτεραιότητα στις πολιτικές της επιλογές.
  Στο κατευόδιο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος, κ. Γεώργιος, τόνισε: « Αγαπητή Μαρία με τη δύναμη του Θεού να πετύχεις τους στόχους σου».