Free cookie consent management tool by TermsFeed Με οργανωτική επιτυχία η Προημιτελική & Ημιτελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη – OlymposPress.gr
 
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
28-03-2024

Με οργανωτική επιτυχία η Προημιτελική & Ημιτελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη
– Στο Final Four της διοργάνωσης προκρίθηκε ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός
Μία αθλητική γιορτή – θεσμός  για τις νέες αθλήτριες του volley φιλοξενήθηκε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος», το χρονικό διάστημα 21 έως 24/03. Ο λόγος για την Προημιτελική & Ημιτελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Κ20 Κοριτσιών, η οποία στέφθηκε και από αγωνιστική επιτυχία για την ομάδα του Σ.Φ.Κ. Πιερικός. Συγκεκριμένα, στο καθοριστικό παιχνίδι, επικράτησε του Αίαντα Ευόσμου και εξασφάλισε την πρόκριση στο final four της διοργάνωσης (10 -12 Μαΐου), όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τους: Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αμαζόνες Ερυθραίας.
Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Παιδείας, Γιώργος Κοκαβίδης, που μέσω του τμήματος αθλητικής ανάπτυξης του Δήμου Κατερίνης, συνδιοργάνωσε και στήριξε ενεργά την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του Β’ ΔΑΚ σημείωσε: «Είναι στις προθέσεις μας να προτείνουμε στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης να φιλοξενηθεί στην πόλη μας και η τελική φάση της διοργάνωσης. Συγχαίρω τόσο τα κορίτσια του Πιερικού, για την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που διαχρονικά έχουν καταβάλει όσο και τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Σαρρή».
 Τέλος, ο αντιδήμαρχος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου: «για κάθε επιτυχία στην ομάδα της πόλης μας, στην τελική φάση της διοργάνωσης».
Από την πλευρά του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής και παράλληλα – προπονητής του Πιερικού, Κώστας Σαρρής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δικαιώθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειές μας, προκειμένου το Volley της Κατερίνης να φθάσει στις υψηλότερες κατηγορίες. Έχουμε ως σύλλογος σημειώσει σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα (αντρικό και γυναικείο τμήμα). Αθλητές/αθλήτριές μας έχουν στελεχώσει εθνικές ομάδες, όπως π.χ. στην κατηγορία κοριτσιών Κ20, η Όλγα Ζεϊμπέκη αγωνίζεται στην εθνική ομάδα κορασίδων (4η θέση σε Πανευρωπαϊκό παγκορασίδων, 1η θέση στο Βαλκανικό παγκορασίδων και 3η θέση στο Βαλκανικό νεανίδων). Και συνεχίζουμε».  

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.