Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή είκοσι οκτώ (28) χωρών στα Αγόρια και είκοσι εννιά (29) χωρών στα Κορίτσια, ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF), το οποίο διεξήχθη στις πόλεις Espinhoκαι SantaMariadaFeira της Πορτογαλίας από 9 έως 17 Απριλίου 2014.

Η χώρα μας συμμετείχε με τις δύο ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Πετοσφαίρισης: την ομάδα Κοριτσιών του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και την ομάδα Αγοριών του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και η ομάδα των Κοριτσιών, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, κατέκτησε την 3η Θέση (χάλκινο μετάλλιο μετά από πολλά χρόνια σε ομαδικό άθλημα για τη χώρα μας), ενώ η ομάδα των Αγοριών κατάκτησε την 14η Θέση.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την εξαιρετική διάκριση της ομάδας των Κοριτσιών, καθώς επίσης και για τη συνολική προσπάθεια και το πνεύμα «Ευ Αγωνίζεσθαι» που επέδειξαν και οι δύο ελληνικές ομάδες.

 

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.