Free cookie consent management tool by TermsFeed Μία ακόμη ξεχωριστή υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Μία ακόμη ξεχωριστή υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Κολινδρινού Γιώργου Μπιζάκη.
Ο κ. Μπιζάκης είναι 46 ετών, γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στον Κολινδρό. Πατέρας του είναι ο οδοντίατρος Ιωάννης Μπιζάκης και μητέρα του η Αθηνά Καλαφάτη. Απεφοίτησε από το 1ο Δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κολινδρού. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη Στρατονομία. Εισήχθη και ολοκλήρωσε τις σπουδές του:
• Στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας – Πτυχιούχος Μηχανικός Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος,
• Στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας – Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων,
• Στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δέλτα 360 – Κατάρτιση προπονητικής στην Καλαθοσφαίριση
Επίσης κατέχει:
• Πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας-Επίπεδο Γ1 από την Ελληνοαμερικανική ένωση
• Πιστοποίηση δεξιοτήτων και χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ECDL.  
Έχει παρακολουθήσει και έχει λάβει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις από πλήθος σεμιναρίων στον τομέα της πληροφορικής, της οικονομίας και του τουρισμού. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας έχοντας Τεχνικό Γραφείο Μελετών και Κατασκευών. Παράλληλα διαθέτει και τουριστική επιχείρηση πιστοποιημένη από το Υπουργείο Τουρισμού. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλεία Μαλαλά και έχουν μια κόρη, τη Χριστίνα. Η ενασχόληση του με τα κοινά είναι έντονη και διαρκής.
Έχει διατελέσει:
• Δημοτικός σύμβουλος δήμου Πύδνας-Κολινδρού από το 2014 έως σήμερα.
• Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΟΙΝΕ) δήμου Πύδνας-Κολινδρού 2014-2017
• Μέλος Επιτροπής Ποιότητος ζωής δήμου Πύδνας-Κολινδρού 2014-2019
• Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Πύδνας-Κολινδρού 2019-σήμερα
• Πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου Αθλητικού Συλλόγου Κολινδρού 2013-2022
• Μέλος διοικητικού συμβουλίου και εκπρόσωπος επικοινωνίας στην Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας του Αθλητικού Συλλόγου Κολινδρού 2022-σήμερα
• Αθλητής στην ομάδα μπάσκετ του Κολινδρού από το 1992 έως το 2008.
Σε δήλωσή του ο κ. Μπιζάκης ανέφερε: «Πορεύομαι πάντα με την λογική ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί ηθική υποχρέωση προσφοράς προς την κοινωνία που ζούμε και δημιουργούμε, πάντα σύμφωνα με τις δυνάμεις που έχουμε ως άνθρωποι ο καθένας ξεχωριστά. Την προσφορά μου με ήθος και αξιοπρέπεια κι εγώ και η οικογένεια μου την έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα στους πολίτες του δήμου μας και όχι μόνο. Αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου κ. Αναστασίου Μανώλα να συμπορευθούμε απέναντι στα ακούραστα φαινόμενα του παρελθόντος της “εκ παραδρομής κακοδιαχείρισης”, της “ακούσιας εθελοτυφλίας” και της “ακούραστης κατασπατάλησης των χρημάτων των δημοτών που γινόταν προς το κοινό καλό τους”!!! Οι δυσκολίες σημαντικές, οι ευθύνες μεγάλες αλλά η προσπάθεια θα είναι πάντα συνεχής με απαιτήσεις για το καλύτερο.»

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.