Free cookie consent management tool by TermsFeed Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2014. – OlymposPress.gr

Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί μαθητές

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, που αποτελούν την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας και αναζήτησης για ένα καλύτερο αύριο, εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην προσπάθεια εισαγωγής σας στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αντιμετωπίστε τις εξετάσεις ως μια δοκιμασία, η οποία σας ανοίγει το δρόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, την επένδυση στη γνώση, καθώς και σε ένα ευρύ κύκλο εμπειριών και νέων οριζόντων. Στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που διανύουμε η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ικανούς επιστήμονες που θα συμβάλουν στη δημιουργική εξέλιξη του τόπου μας.

Οπλιστείτε με αγωνιστικότητα και αντιμετωπίστε, όχι μόνο τώρα αλλά πάντα, σε κάθε στάδιο της ζωής σας, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, ως ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου. Θέλω να ευχηθώ σε όλους και στον καθένα χωριστά καλή επιτυχία και να δείτε να ανταμείβονται η μελέτη και οι κόποι σας. Παράλληλα, συγχαίρω τους γονείς σας για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή τους και τους δασκάλους σας για τα εφόδια που σας παρείχαν εν όψει μιας νέας αφετηρίας αποτελούμενης από ακόμα υψηλότερους στόχους.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, πρέπει να γνωρίζετε πως για όλους εμάς είστε πρότυπα δύναμης και αισιοδοξίας, που μας γεμίζουν με ελπίδα για το μέλλον.

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης

 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.