Το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης έκοψε τη βασιλόπιτα το απόγευμα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019 για τα μέλη και τους φίλους του στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου “Απόλαυση”. 
Η Πρόεδρος κα Βάσω Κίτσιου Μπακαλοπούλου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε επιγραμματικά στις πολυσχιδείς δράσεις του ΛΕΚ και στο γεγονός ότι το 2019 είναι επετειακή χρονιά για το ΛΕΚ, μιας και συμπληρώνονται φέτος τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Παραρτήματος Κατερίνης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Σοφία Μαυρίδου Αντιπεριφερειάρχης, η κα Μπατάλα εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης, ο κος Θόδωρος Παυλίδης Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, η κα Πιπίτσα Μακρίδου Αντιδήμαρχος Κατερίνης, πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων: Εστία Πιερίδων Μουσών, Θρακική Εστία Κατερίνης, Θρακικός Γανόχωρας, Σύλλογος Θεσσαλών “Καραϊσκάκης”, Μικρασιατών Πιερίας, Σύλλογος Κρητών “Σταυραετοί”, Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου.
Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι και μέλη του Ερυθρού Σταυρού και του Επιμελητηρίου Πιερίας, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πιερίας κα Ασημίνα Στρίμπα, ο κος Λ. Μωυσιάδης μέλος Πολιτικής Επιτροπής Πιερίας και η κα Έφη Μπάσδρα, μέλος του ΛΕΚ, η οποία χάρισε τα ημερολόγια “Πεταλούδες του Ολύμπου” στους παρευρισκόμενους. Παρόντα φυσικά όπως πάντα ήταν τα μέλη, οι χορεύτριες και οι φίλες του ΛΕΚ. 
Ευχαριστούμε όλους, μέλη, φίλους, χορευτές και χορεύτριες του ΛΕΚ, χοροδιδασκάλους καθώς και τις τοπικές αρχές για την αγαστή συνεργασία και τη στήριξή τους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας όλοι μαζί έχοντας ως εφόδιο την 20ετή εμπειρία μας. 
Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους «Καλή και δημιουργική Χρονιά!»