Free cookie consent management tool by TermsFeed ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: Μήνυμα σταθερότητας η ψήφος την Κυριακή. – OlymposPress.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Υπεύθυνου Συντονιστή Ευρωεκλογών της Νέας Δημοκρατίας  για τη Δυτική Μακεδονία και Βουλευτή Πιερίας κ. Κωνσταντίνου Κουκοδήμου στην Καστοριά

Μήνυμα σταθερότητας η ψήφος την Κυριακή

Την ανάγκη για σταθερότητα και το μήνυμα ελπίδας και προοπτικής της χώρας με ψήφο στη Ν.Δ.  μετέφερε ο Κώστας Κουκοδήμος, βουλευτής της Ν.Δ. στην Καστοριά, όπου περιόδευσε την Πέμπτη ως υπεύθυνος Συντονιστής Ευρωεκλογών της Ν.Δ. για τη Δυτική Μακεδονία.

Τον κ. Κουκοδήμο πλαισίωσαν η βουλευτής Καστοριάς κ. Αντωνίου και ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κ. Μηταλίδης Κίμων.

Η κ. Αντωνίου καλωσορίζοντας  τον κ. Κουκοδήμο τόνισε πως στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων για τις ευρωεκλογές, η παρουσία του βουλευτή Πιερίας   σηματοδοτεί το νόημα που έχουν οι ευρωεκλογές για την σημερινή δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.

Ο κ. Μηταλίδης σημείωσε πως με την παρουσία ενός πρωταθλητή στην Καστοριά, που έμαθε μια ζωή να αγωνίζεται και να κερδίζει,  η Ν.Δ. δίνει μήνυμα νίκης και προοπτικής για τις εκλογές της Κυριακής.

Ο κ. Κουκοδήμος τόνισε από την πλευρά του πως πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι η Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια, να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.  Αυτό φαίνεται πλέον από το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε όλη την Ευρώπη, σημείωσε ο βουλευτής Πιερίας και συμπλήρωσε πως οι πολίτες την Κυριακή πρέπει να ψηφίσουν συνειδητά, να κοιτάξουν μόνο το όφελος της χώρας, να αναλογιστούν τις θυσίες που έκαναν, να σκεφτούν το μέλλον της πατρίδας.

Τόνισε τέλος πως όλοι είναι στρατευμένοι στον κοινό αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε η χώρα να προχωρήσει στο δρόμο της ευημερίας και της ανάκαμψης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Κουκοδήμος συναντήθηκε με φορείς της Καστοριάς αλλά και με αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.