Κυκλοφόρησε το χριστουγεννιάτικο cd του Μουσικού Σχολείου

 

Τι κι αν η Πολιτεία μας έχει ξεχάσει; Σε πείσμα όσων δεν σταματούν να βάζουν εμπόδια, εμείς συνεχίζουμε να δημιουργούμε. Μία από ακόμα από τις δεκάδες δράσεις του σχολείου ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για το χριστουγεννιάτικο cd του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει κατά τη διάρκεια της συναυλίας, που θα λάβει χώρα στην κάτω αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Κατερίνης «Εκάβη» την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Συμμετέχουν η χορωδία της Α΄ γυμνασίου και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, οι οποίοι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες (όπως πάντα) κατάφεραν το ακατόρθωτο!

Πιάνο: Κανάρης Κεραμάρης

Ακουστική/ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο: Μάνος Κούρτης

Παραδοσιακά κρουστά, λαούτο: Ηλίας Σαρηγιαννίδης

Καβάλι: Στέλλα Καμπουρίδου

Τρομπέτα: Λεωνίδα Βλάχος

Βιολοντσέλο: Δώρα – Σάντρα Παναγιωτίδου

Η Χορωδία ηχογραφήθηκε τον Νοέμβριο του 2022 στις εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Μίξη/mastering/programming: Κανάρης Κεραμάρης

Ενορχήστρωση: Κανάρης Κεραμάρης, Μάνος Κούρτης, Ηλίας Σαρηγιαννίδης

Διεύθυνση Χορωδίας Α’ Γυμνασίου: Κανάρης Κεραμάρης

Μέλη Χορωδίας

Ιωαννίδου Αναστασία, Κωνσταντινίδου Αλίτσια, Λινού Αγλαϊα, Γιαννακοπούλου Δέσποινα, Γραμματικοπούλου Αναστασία, Ιωσηφίδου Μαρία (Μαρίτα), Καζαντζανίδου Λάουρα, Κανακάρη Ζωγραφιά, Καραθανάσης Ιωάννης, Κατσαντώνη Αντωνιάδου Άρτεμις, Κοκράνη Αναστασία, Κωστοπούλου Δάφνη, Λαφατζής Χριστόφορος, Μασούρας Νικόλαος, Μπαϊρακτάρη Μαρία, Μπαλάρμας Χρήστος, Ορφανίδης Νικόλαος, Παλέγδα Ξανθίππη, Παντελίδου Δέσποινα, Παρμακτσίδης Σταύρος, Πιλανίδου Ευαγγελία, Ρουκάς Απόστολος, Σιδηρόπουλος Μιχαήλ, Συμεωνίδου Φωτεινή, Τομογλή Ελευθερία, Τσαχουρίδου Γεωργία, Τσιτουρίδου Καλλιόπη

Δημιουργία μακέτας: Αντώνης Αβραμίδης

Τα μουσικά όργανα ηχογραφήθηκαν στα home studio των εκπαιδευτικών/μουσικών του σχολείου.

Το όλο εγχείρημα ήταν έμπνευση του Συλλόγου Γονέων, ο οποίος το στήριξε ενεργά, όπως και κάνει σε όλες τις δράσεις του σχολείου.

Τα πενιχρά έσοδα, που θα προκύψουν από την διάθεση του cd, θα χρησιμοποιηθούν ως ασπιρίνη για τις άπειρες ανάγκες του σχολείου. Για παραγγελίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6930478469.

 

Γιώργος Βαρδακώστας

Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Κατερίνης