Free cookie consent management tool by TermsFeed Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το νέο βιβλίο του Φώτη Καγγελάρη “Μια Ιστορία της Τέχνης – Από τη μεριά της επιθυμίας” – OlymposPress.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φώτης Καγγελάρης
Μια Ιστορία της Τέχνης
Από τη μεριά της επιθυμίας
Τιμή: 20.14 ευρώ, Σελίδες: 308, ISBN: 978-960-02-4195-2
Εκδόσεις Παπαζήση

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το νέο βιβλίο του Φώτη Καγγελάρη «Μια Ιστορία της Τέχνης – Από τη μεριά της επιθυμίας».
Μια ακόμα Ιστορία της Τέχνης; Ο αναγνώστης θα κρίνει. Αυτή η Ιστορία σκοπό έχει να παρουσιάσει την τέχνη ως έκφραση της επιθυμίας και των κακουχιών της μέσω των αιώνων: την τέχνη ως επιθυμία και την επιθυμία ως τέχνη. Η τέχνη είναι η τελευταία λέξη για την επιθυμία με την έννοια της παράκαμψης του συμβιβασμού με τα κυρίαρχα σημαίνοντα αλλά και του συμβιβασμού με το άρρητο.
Η τέχνη δεν μπορεί παρά να είναι γλώσσα της επιθυμίας. Και η Ιστορία της Τέχνης η σταδιακή ανεκτικότητα στη διεύρυνση της επιθυμίας μέσω της λογοκρισίας και της απαγόρευσης των κυρίαρχων σημαινόντων.

Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις Παπαζήση
Νικηταρά 2 & Εμμ. Μπενάκη 106 78, Αθήνα
Τηλ.: 210 3838020, [email protected]
www.papazissi.gr

Προβολή – επικοινωνία ArtsPR

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.