ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαρίλλη Διαμαντή
Ο επιζών
Μια δεύτερη ευκαιρία
Σελ.: 128, Τιμή: 10,00 Ευρώ
ISBN: 978-618-00-2816-4
Εκδόσεις Bookoo

Μέσα στον ζόφο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η ανθρωπότητα βίωσε όλα τα δεινά και τη βία σε μεγέθυνση τρομακτική. Φως αχνής ελπίδας σ’ αυτό το σκοτάδι αποτέλεσε η αντίσταση των λαών.
Στα χρόνια της Κατοχής, οι Έλληνες, υφιστάμενοι την καταρράκωση της αξιοπρέπειας να τους ταπεινώνει και την πείνα να τους καθιστά αδύναμους σωματικά, οργανώθηκαν για να κερδίσουν ξανά τη ζωή τους.
Έτσι κινήθηκαν και τα αδέρφια Διαμαντή. Ο αγώνας όμως ήταν απαιτητικός. Ζητούσε ζωές. Κι αυτοί δε δίστασαν να θυσιάσουν τις ζωές τους στον βωμό της λευτεριάς.
Τι γίνεται όμως όταν ένας αδερφός, ο Παύλος Διαμαντής, βγαίνει από το εκτελεστικό απόσπασμα ζωντανός; Πώς θα διαχειριστεί αυτή την αναπάντεχη τύχη;
Η συγγραφέας, μέσα από τον φακό της κόρης, παράλληλα με ιστορικές αναφορές, δίνει τον αγώνα του ίδιου και της οικογένειάς του. Πρόκειται για πραγματική ιστορία.

Βιογραφικό
Η Μαρίλλη (Μαρία-Έλλη) Διαμαντή, γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Με μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορία και δίνοντας έμφαση στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον απόηχό του. Μέλος του American Historical Association και του Oral History Society. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο LSE, University of London (BSc) και στο Staffordshire University (MSc). Φανατική ταξιδιώτης, αγαπά την εξερεύνηση και τη μάθηση. Με δραστήριο και έντονο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και τα κοινωνικά θέματα. Εργάστηκε για είκοσι ένα χρόνια στις Τηλεπικοινωνίες, στις Διεθνείς Σχέσεις – Επενδύσεις και στις Σχέσεις με τους Θεσμικούς Επενδυτές (Investor Relations) και αργότερα ως σύμβουλος επενδυτικών συμμετοχών.

Για παραγγελίες: [email protected]

Προβολή – επικοινωνία ArtsPR