Free cookie consent management tool by TermsFeed Κοπή πίτας διοίκησης – εργαζομένων στο Δημαρχείο – Ι.Ντούμος: Εργαζόμαστε ΜΑΖΙ με το προσωπικό του Δήμου για ένα καλύτερο Δήμο Κατερίνης – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
01-02-2024

Κοπή πίτας διοίκησης – εργαζομένων στο Δημαρχείο
Ι.Ντούμος: Εργαζόμαστε ΜΑΖΙ με το προσωπικό του Δήμου για ένα καλύτερο Δήμο Κατερίνης

Με την ανταλλαγή ευχών και με αναφορά στους βασικούς στόχους για το 2024, έγινε σήμερα το μεσημέρι, η κοπή της πίτας του Δήμου Κατερίνης.
Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για υγεία, ευτυχία  και καλοτυχία, ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται καθημερινά προς όφελος των δημοτών. Παράλληλα, όπως σημείωσε:
«Μαζί με εσάς τους εργαζόμενους, θα δουλέψουμε, θα προχωρήσουμε για να κάνουμε ό, τι καλύτερο για τους δημότες μας. Η πρώτη εικόνα που έχω από το προσωπικό του Δήμου είναι θετική. Για τη διοίκησή μας πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια και η υγιεινή των εργαζομένων και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε συντονισμένα. Σας θεωρώ συνεργάτες, η επιτυχία του έργου της διοίκησης περνά και από εσάς. Σας προτρέπω, με στόχο ένα καλύτερο Δήμο Κατερίνης, να είμαστε δίπλα στον πολίτη […]».
Στην εκδήλωση παρέστησαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου, οι εργαζόμενοι του Δήμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας, Ηλίας Πογιαρίδης κ.α.
Τέλος, συμβολικά ολιγοήμερη άδεια δόθηκε σε 5 τυχερούς εργαζόμενους που κληρώθηκαν από τους ονομαστικούς καταλόγους του προσωπικού.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.