Free cookie consent management tool by TermsFeed Κλιμάκια του Δήμου Κατερίνης συνεχίζουν την αποτίμηση των ζημιών από την κακοκαιρία – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
06-03-2024

Κλιμάκια του Δήμου Κατερίνης συνεχίζουν την αποτίμηση των ζημιών από την κακοκαιρία

Κλιμάκια του Δήμου Κατερίνης αποτελούμενα από μηχανικούς, συνεχίζουν και σήμερα με τον συντονισμό των  Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπου Οφίδη και Κοινοτήτων, Χρήστου Μπογιατζή, την αυτοψία και καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις σε περιοχές του Δήμου.
Έμφαση δίνεται σε προβλήματα που έχουν προκληθεί σε επίπεδο υποδομών (αγροτικό και αστικό δίκτυο των οικισμών, αρδευτικές υποδομές, αντλιοστάσια κ.α.), ενώ μηχανήματα, συνεχίζουν τον καθαρισμό και απομάκρυνση φερτών υλικών από οδικούς άξονες.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη κατόπιν επικοινωνίας των υπηρεσιών του Δήμου με τον ΕΛΓΑ, τις επόμενες ημέρες αναμένονται κλιμάκια στις πληγείσες περιοχές για να εκτιμήσουν το μέγεθος των ζημιών και να εκκινήσουν οι διαδικασίες αποζημίωσης για τις καταστροφές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.
Η Πολιτική Προστασία του δήμου Κατερίνης και όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τέθηκαν σε ετοιμότητα και επιφυλακή, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων και σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες διαχειρίστηκαν έγκαιρα και αποτελεσματικά τις συνέπειες των επικίνδυνων φαινομένων.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.