Free cookie consent management tool by TermsFeed Κατερίνη: Επανέναρξη των εργασιών οπτικών ινών – Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα από Δευτέρα 04/03 έως το Σάββατο 09/03 – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
01-03-2024

Κατερίνη: Επανέναρξη  των εργασιών οπτικών ινών
– Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα από Δευτέρα 04/03 έως το Σάββατο 09/03

Ξεκινούν και πάλι τη Δευτέρα 04/03, οι εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών στους δρόμους της Κατερίνης. Υπενθυμίζεται, ότι, οι εργασίες είχαν τεθεί σε αναστολή με εντολή του Δημάρχου, Ι. Ντούμου,  προκειμένου να γίνει επανακαθορισμός του τρόπου εκτέλεσής τους.  
Στο διάστημα των 15 ημερών που μεσολάβησε από τη διακοπή, η τεχνική υπηρεσία του Δ. Κατερίνης διαπίστωσε με επιτόπια αυτοψία, ότι στο μεγαλύτερο τμήμα τους, οι εργασίες αποκατάστασης ολοκληρώθηκαν.
Μάλιστα στη σημερινή συνάντηση στελεχών των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου με εκπροσώπους του ΟΤΕ και του εργολάβου, συμφωνήθηκε να γίνεται εβδομαδιαία επίβλεψη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου οι εργασίες να υλοποιούνται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.
Το πρόγραμμα εργασιών
Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 04/03 έως το Σάββατο 09/03/2024, θα γίνονται εργασίες στις οδούς: Μουσών, Χαραυγής, Μύτικα, Κλεάνθους, Δανάης, Ετεοκλέους, Νεφέλης, Ά παρ. Δανάης, Ιουστινιανού, Ήρας, Φλέμιγκ, Μαινάνδρου, Πρωταγόρα, Γ’ παρ. Δανάης.
Ευχαριστούμε τους κατοίκους για την κατανόηση.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.