Free cookie consent management tool by TermsFeed Καρυές Φωτεινά και Άγιος Δημήτριος, υποδέχονται με εμπιστοσύνη τον υποψήφιο Δήμαρχο τους, Σάββα Χιονίδη και τους Πολίτες σε Δράση. – OlymposPress.gr

Καρυές Φωτεινά και Άγιος Δημήτριος,

υποδέχονται με εμπιστοσύνη τον υποψήφιο Δήμαρχο τους, Σάββα Χιονίδη και τους Πολίτες σε Δράση.

 Η συμμετοχή, η διάθεση και η αγάπη των κατοίκων των ορεινών περιοχών και ο κοινός αγώνας όλων για την βελτίωση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητας είναι κυρίαρχα συστατικά της «επιτυχίας» του Καλλικράτη.

 Παρ’ όλα τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης και της διοικητικής μεταρρύθμισης όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη των ορεινών περιοχών του δήμου μας.

 Η εγκατάσταση  Wi-Fi  για δωρεάν παροχή και χρήση internet σ όλα τα ορεινά και όχι μόνο χωριά του δήμου, η κατασκευή χωμάτινου ταμιευτήρα στην θέση «Αηδημητρινά», η κατασκευή 2ου χωμάτινου ταμιευτήρα στην ως άνω θέση συνολικού προϋπολογισμού  1.168.500 ευρώ και η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων αποδεικνύουν την αποτελεσματική προσπάθεια των Πολιτών σε Δράση.

Με γνώση των ζητημάτων, με εμπειρία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στην εύρεση λύσεων, ο Σάββας Χιονίδης δεσμεύθηκε για ακόμα περισσότερα έργα και βοήθεια στους συνδημότες κατοίκους του Αγίου Δημητρίου, Φωτεινών και των Καρυών. Το πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και ενίσχυσης των αγροτικών περιοχών του δήμου μας για τα ερχόμενα χρόνια αποτελεί κύριο μοχλό επιβίωσης των απομακρυσμένων περιοχών μας.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.