Free cookie consent management tool by TermsFeed Και ο Πάρης Αναστασιάδης, επιτυχημένος Πρόεδρος Μακρυγιάλου, στο πλευρό Μανώλα – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Και ο Πάρης Αναστασιάδης, επιτυχημένος Πρόεδρος Μακρυγιάλου, στο πλευρό Μανώλα

Ο κ. Παρασκευάς (Πάρης) Αναστασιάδης που κατά τις εκλογές του 2019, επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού, εκλέχθηκε Πρόεδρος Μακρυγιάλου, κατά τις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε. ”
Ο κ. Αναστασιάδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Μακρύγιαλο. Γονείς του είναι ο Δαμιανός και η Ολυμπία Αναστασιάδου. Έχει αποφοιτήσει από το Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Κατερίνης με την ειδικότητα του Ψυκτικού . Διετέλεσε μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Μακρυγιάλου από το 2003 έως το 2005, μέλος στο Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» από το 2004 έως το 2007 και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ταχυπλόων & Φουσκωτών σκαφών από το 2009 έως το 2017. Το 2007 συμμετείχε για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία” του κ. Αβραμίδη Κωσταντίνου. Κατά τη Δημαρχιακή θητεία του κ. Αβραμίδη είχε τα καθήκοντα του Εκπροσώπου Τουρισμού και μέλους της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Μεθώνης. Κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν επικεφαλής τοπικού συνδυασμού με την ονομασία “Ανεξάρτητο ενωτικό ψηφοδέλτιο τοπικής κοινότητας Μακρυγιάλου” και εξελέγη Πρόεδρος της Κοινότητος. Στη θέση αυτή παρέμεινε έως τον Μάιο 2023. Από 20ετίας δραστηροποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, διατηρώντας κατάστημα στην παραλία του Μακρυγιάλου.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.