Free cookie consent management tool by TermsFeed Και ο Πάνος Μπαλής στο συνδυασμό Μανώλα – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Και ο Πάνος Μπαλής στο συνδυασμό Μανώλα

Με την παρακάτω δήλωσή του ο κ. Παναγιώτης (Πάνος) Μπαλής ανακοινώνει την ένταξή του στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”:
“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας όμως τακτική επαφή με τη Νέα Αγαθούπολη, τόπο καταγωγής του πατέρα μου Αναστασιου. Από το χωριό έχω υπέροχες παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις. Ελεύθερος επαγγελματίας από 22 ετων, όταν πριν 15 χρονια μου δόθηκε η ευκαιρία, έκανα την Αγαθούπολη μόνιμη κατοικία μου. Συμμετείχα στα κοινά ως σύμβουλος Κοινότητος την περίοδο 2010-2014. Εδώ και χρόνια συμμετέχω ενεργά στα πολιτιστικά δρωμενα όχι μόνο του χωριου μου αλλα και του Αιγινιου, του Κολινδρού, της Μεθώνης και του Καταχά. Αποφάσισα να ενταχθώ στο συνδυασμό του Δημάρχου Ανέστη Μανώλα πιστεύοντας ότι το ήθος, η εντιμότητα και η αγάπη για τον τόπο που τον διακρίνουν, πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά ενός Δημάρχου.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.