Free cookie consent management tool by TermsFeed Και ο Γιώργος Σαλπιγκίδης στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Και ο Γιώργος Σαλπιγκίδης στο συνδυασμό
“Θέλουμε και Μπορούμε”

 Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Γιώργος Σαλπιγκίδη.
Ο κ. Σαλπιγκίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε και ζει στο Παλαιό Ελευθεροχώρι. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει διατελέσει επί 24ετία Πρόεδρος του Αιμοδοτικού συλλόγου Παλαιού Ελευθεροχωρίου, επί 18ετία Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Παλαιού Ελευθεροχωρίου και επί 8ετία Πρόεδρος ΤΟΕΒ Παλαιού Ελευθεροχωρίου. Επί 4 έτη ήταν αντιπρόεδρος στο Γ.Α.Σ. “ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ”. Μετά την άνοδο στην Γ´ και Β´ Εθνική Κατηγορία, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος ασφαλείας γηπέδου. Ακόμη, επί 2 έτη ήταν υπεύθυνος ασφαλείας Εθνικής Ελλάδος παίδων. Έχει ασχοληθεί 25 χρόνια με το καράτε και επί 23 χρόνια Προϊστάμενος ICS Security. Τα τελευταία 2 έτη είναι χοροδιδάσκαλος σε ποντιακούς πολιτιστικούς συλλόγους. Κύριο επάγγελμά του είναι η γεωργία.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.