Free cookie consent management tool by TermsFeed Θερμή υποδοχή του Κώστα Κουκοδήμου σε Ν. Κεραμίδι, Άνω Αγ. Ιωάννη και Γανόχωρα – OlymposPress.gr
Θερμή υποδοχή του Κώστα Κουκοδήμου σε Ν. Κεραμίδι, Άνω Αγ. Ιωάννη και Γανόχωρα

Με τη δύναμη του έργου!

Στις παρεμβάσεις του Δήμου Κατερίνης για την βελτίωση των υποδομών σε Νέο Κεραμίδι, Άνω Αγιάννη και Γανόχωρα επικέντρωσε στις χθεσινές του ομιλίες στις αντίστοιχες κοινότητες ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, όπου έτυχε θερμής υποδοχής.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό έργων της επόμενης πενταετίας υπογραμμίζοντας πώς από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου η προτεραιότητά του ήταν η μείωση της ανισότητας μεταξύ κέντρου και περιφέρειας. «Ο Δήμος μας έχει αλλάξει και οι κάτοικοι στα χωριά νιώθουν την ικανοποίηση ότι επιτέλους κάποιος νοιάζεται γι’ αυτούς», τόνισε κ. Κουκοδήμος.

ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ
«Την πρώτη 4τραετία, έπρεπε να ανατάξουμε το Δήμο μας», είπε μιλώντας στο Ν. Κεραμίδι. Βελτιώσεις στην αγροτική οδοποιία, αντικατάσταση αρδευτικής αντλίας, εκτεταμένες εργασίες και παρεμβάσεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και τοποθέτηση κερκίδων στο γήπεδο, είναι μόνο κάποιες από τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στην περιοχή.

ΑΝΩ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Επιγραμματική αναφορά σε έργα που φέρνουν τη μεγάλη ανάπτυξη στον τόπο μας και τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο μας, έκανε ο δήμαρχος στον Άνω Άγ. Ιωάννης.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην τοποθέτηση νέων προκατασκευασμένων δεξαμενών, στην κατασκευή αγωγού συνολικού μήκους 3χλμ για την μεταφορά πόσιμου νερού από τη νέα υδρευτική γεώτρηση του Α. Αγ. Ιωάννη προς την δεξαμενή του Α. Αγ. Ιωάννη, στον εξοπλισμό και την κατασκευή νέου οικίσκου για την υδρευτική γεώτρηση της περιοχής.

ΓΑΝΟΧΩΡΑ
Στην ανάκτηση της αξιοπιστίας του Δήμου και στις χρηματοδοτήσεις που πέτυχε από το 2019 έως σήμερα, αναφέρθηκε ο Κώστας Κουκοδήμος μιλώντας στους κατοίκους της Γανόχωρας.
Όπως τόνισε, «δεν εγκαταλείψαμε και δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα χωριά μας». Μιλώντας για τα έργα που υλοποιήθηκαν στην περιοχή ανέφερε τον καθαρισμό και συντήρηση δεξαμενής ύδρευσης (που είχε να καθαριστεί πάνω από 15 χρόνια), την ασφαλτόστρωση στην περιοχή των κοιμητηρίων και στο οινοποιείο. Επίσης, η αλλαγή ηλεκτρολογικού υλικού στη γεώτρηση και στη δεξαμενή ύδρευσης, ο φωτισμός δρόμου προς το κοιμητήριο, «ενώ έχει ξεκινήσει ήδη οδοφωτισμος σε περιοχές του οικισμού όπου δεν επαρκούσε.»
Τέλος, ανακατασκευάστηκαν οι αντλίες ύδρευσης, τοποθετήθηκε νέος τάπητας στην αυλή του Ειδικού Σχολείου και αποκαταστάθηκε το οδόστρωμα για την ασφαλή διέλευση γέφυρας στην περιοχή Καραγάτσι.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.