Η «GALLARIA» ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
  Την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχία της έκθεσης φωτογραφίας της  Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης που φιλοξενείται από τις αρχές του τρέχοντος Αυγούστου στον πύργο του πολυχώρου αναψυχής και πολιτισμού «Gallaria», εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και εκ των ιδιοκτητών του εμβληματικού πολυχώρου, Απόστολος Τζόβας.
  Στην έκθεση φιλοξενούνται οι φωτογραφικές δημιουργίες των μελών της «Ίριδας», της καθόλα αξιόλογης εφορείας της Εστίας, με ελεύθερο πλαίσιο έκφρασης εκάστου των φωτογράφων, πάντα σύμφωνα με τη φιλοσοφία και τη οπτική ματιά του κάθε συμμετέχοντα καλλιτέχνη.
  «Και αυτή η πολιτισμική μας πρωτοβουλία, με δεδομένη την επιτυχία και αυτής της συνεργασίας, μας δικαιώνει στην επιλογή ότι η  «Gallaria» αποτελεί  όχι μόνο το χώρο αναψυχής, αλλά και το σημείο αναφοράς και έκφρασης των δημιουργών της τέχνης και του πνεύματος., δηλώνει ο κ. Τζόβας.
  Ευχαριστώ την πρόεδρο της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, Στέλλα Τζιτζιλή, τον έφορο φωτογραφίας, Νίκο Τσάρδα καθώς και τη διοίκηση του πολυσήμαντου πολιτιστικού φορέα της Πιερίας, ως επίσης και τα μέλη της «Ίριδας» αλλά και την αρχιτέκτονα-μουσειολόγο, Εύα Μαμούρη για την επιτυχία του εγχειρήματος. Σύντομα θα αναδείξουμε και άλλες δημιουργικές προτάσεις προσώπων και συλλόγων από την Πιερία και όχι μόνο.»
  Η έκθεση η οποία φέρει τον τίτλο «Στιγμές ρευστότητας…» λόγω της σημαντικής επισκεψιμότητας, ενώ θα ολοκληρωνόταν στο τέλος Αυγούστου, παρατείνεται και τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα.
  Περιμένει τον επισκέπτη στον πύργο της «Gallarias» που δεσπόζει στο τούνελ της παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμές, στις παρυφές του κάστρου του Πλαταμώνα.