Free cookie consent management tool by TermsFeed Η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης & πάλι σε δράση – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
26-03-2024

Η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης & πάλι σε δράση

–   Γιάννης Ντούμος: Η μπάντα του Δήμου είναι ο πολιτισμός μας
– Γιώργος Κοκαβίδης: Δυναμική επιστροφή της Φιλαρμονικής

Όλα και όλοι χθες ανήμερα της 25ης Μαρτίου ήταν στη θέση τους: τα κρουστά, τα κλαρινέτα, οι τρομπέτες και τα άλλα όργανα της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. Μια αγαπημένη για τους κατοίκους μπάντα, που την είχαμε συνηθίσει διαχρονικά να «επενδύει» με τη μουσική της γιορτές και εκδηλώσεις, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα σιγής, συμμετείχε και πάλι σε επετειακή εκδήλωση του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα, πολυμελές σχήμα αποτελούμενο από 25 νεότερα και παλαιότερα στελέχη, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιάννη Τοπαλίδη, «έντυσε μουσικά», με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και άλλων εμβατηρίων την Εθνική μας Εορτή.
«Η μπάντα του Δήμου μας είναι ο πολιτισμός μας. Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε προεκλογικά, εργαστήκαμε μεθοδικά, με στόχο η Φιλαρμονική μας να βρεθεί και πάλι στις επάλξεις των πολιτιστικών διαδρομών της Κατερίνης. Η  παρουσία της Φιλαρμονικής στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, αποτυπώνει τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών μας. Η συνταγή είναι εμείς όλοι να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τη μουσική. Και συνεχίζουμε» σημείωσε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος, Γιάννης Ντούμος.
 «Η δυναμική επιστροφή στο προσκήνιο της Φιλαρμονικής του Δημοτικού μας Ωδείου είναι μόνο η αρχή. Επειδή τα πολλά άτομα είναι ίσως το μυστικό για μια επιτυχημένη μπάντα εργαζόμαστε ήδη στην κατεύθυνση στελέχωσής της και προετοιμάζουμε ανανεωμένες στολές για τα μέλη της. Σε επόμενο βήμα, θα προχωρήσουμε και στη διερεύνηση της δυνατότητας ανανέωσης των οργάνων και του λοιπού μουσικού εξοπλισμού της», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού & Δημοτικού Ωδείου, Γιώργος Κοκαβίδης.
Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν παλαιότερα και νεότερα μέλη που ανταποκρίθηκαν στην ανοικτή πρόσκληση της διοίκησης και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην πόλη της Κατερίνης.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.