Free cookie consent management tool by TermsFeed Η ΦΑΝΗ ΠΑΣΣΑΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ – OlymposPress.gr

 

Αστ. Φαρμάκης: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αγαπητή κα Φανή Πάσσαλου που ενώνει τις δυνάμεις της με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Λιτοχώρου. Είμαστε μια δυνατή ομάδα για έναν Δήμο Δίου – Ολύμπου Ισχυρό για ΟΛΟΥΣ».
ΦΑΝΗ ΠΑΣΣΑΛΟΥ το γένος ΜΠΟΥΣΙΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρίτσα Πιερίας και εδώ και 40 χρόνια μένει μόνιμα στο Λιτοχωρο. Είναι μητέρα 4 παιδιών. Εργάστηκε επί 20 χρόνια στις τουριστικές επιχειρήσεις ΡΕΑ ΑΕξενοδοχείο OlympianBay στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ως υπεύθυνη και Προϊσταμένη τμημάτων Λινοθήκης και ορόφων,από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι ενεργό μέλος της επιτροπής του φιλόπτωχου ταμείου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Λιτοχώρου Πιερίας.

 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.