Free cookie consent management tool by TermsFeed Η π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ – OlymposPress.gr
Η π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
  Πάντα μια συνάντηση δύο γυναικών της πολιτικής, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ξεχωριστή σημασία και αναμφίβολα η μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων αφήνει θετικό αποτύπωμα στην αγωνία για το μέλλον και την προοπτική της Πιερίας.
  Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, δέχθηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 στο γραφείο της, την πρώην Βουλευτή Πιερίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου.
  Μέσα σε κλίμα αλληλοσεβασμού οι δύο κυρίες της πολιτικής, δεν στάθηκαν στις όποιες διαφορές κομματικού χαρακτήρα, αλλά με γνώμονα την ανάπτυξη και προκοπή της Πιερίας ξεδίπλωσαν τις θέσεις τους, ανέλυσαν την γενικότερη εικόνα σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, σκιαγράφησαν τα προβλήματα και τις προοπτικές του Νομού μας αλλά και  της χώρας μας συνολικά, κατέθεσαν τις αγωνίες τους για την καθημερινότητα των πολιτών και εξέφρασαν την άποψη ότι μέσα από παραγωγική συνεργασία, τα οφέλη θα είναι δεδομένα και πολλά για την Πιερία.  
 Η κ. Μίχου τοποθετήθηκε στα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Βόρειας Πιερίας, ενώ διατύπωσε τις θέσεις της στις δυνατότητες της ανάπτυξης σε παραγωγικό, οικονομικό και τουριστικό επίπεδο. Με ιδιαίτερη έμφαση, σταχυολόγησε την μεγάλη σημασία που δίδει στην ενασχόληση των γυναικών με τα κοινά και εν γένει με την πολιτική.
  Από την πλευράς της η κ. Μαυρίδου παρουσίασε το περίγραμμα των επιλογών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σε θέματα ανάπτυξης, υποδομών, οδικού δικτύου, τουρισμού, κ.α.
  Ολοκληρώνοντας την ενημερωτική συνάντηση, οι δύο κυρίες με τον θεσμικό τους ρόλο, μετά τις ευχαριστίες ανανέωσαν την προοπτική για μια νέα εξ ίσου εποικοδομητική συνεργασία.  

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.