Free cookie consent management tool by TermsFeed Η μεγαλύτερη συγκέντρωση των Ρυακίων! Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Ανέστης Μανώλας μίλησε μπροστά σε δεκάδες συνδημότες του. – OlymposPress.gr
Η μεγαλύτερη συγκέντρωση των Ρυακίων!
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Ανέστης Μανώλας μίλησε μπροστά σε δεκάδες συνδημότες του.

Με δεκάδες συνδημότες του στα Ρυάκια πραγματοποίησε προεκλογική συνάντηση και ομιλία ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Ανέστης Μανώλας  το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2023.
Ο Α. Μανώλας αναφέρθηκε στα έργα της θητείας του, στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της τετραετίας που πέρασε και ανέπτυξε το πρόγραμμα για τα Ρυάκια, αλλά και για το δήμο,  από 1/1/24. Παρουσίασε επίσης τους υποψηφίους τοπικούς συμβούλους των Ρυακίων και δημοτικούς συμβούλους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Θέλουμε κι Μπορούμε».
Η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός, καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του Δημάρχου Α. Μανώλα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συγκέντρωσης.

Σήμερα ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Ανέστης Μανώλας, έχει προγραμματισμένη συγκέντρωση στις 6:30μμ στη Νέα Αγαθούπολη και στις 8μμ στο Π. Ελευθεροχώρι.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.