Free cookie consent management tool by TermsFeed Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ – OlymposPress.gr
Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ
ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
  Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προεκλογική περίοδος, με τη Δημοκρατική Παράταξη να απολαμβάνει την αποδοχή και υποστήριξη των πολιτών
  Η κ. Μίχου είχε σειρά επαφών και συναντήσεων στην πόλη της Κατερίνης, αλλά και σε σειρά δημοτικών διαμερισμάτων στους λοιπούς Δήμους του νομού.  Η αγωνία των ανθρώπων της Πιερίας εκφράζεται με αφήγημα την ακρίβεια, την ενέργεια, τα εργασιακά, την υγεία, την παιδεία, την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την εγκατάλειψη της υπαίθρου καθώς και τα ζητήματα του πρωτογενή τομέα και του τουριστικού προϊόντος.
  Στην Πιερική πρωτεύουσα η κ. Μίχου συνομίλησε με συμπολίτες και παρουσίασε το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατά τις επισκέψεις στους συνοικισμούς, του Σιδηροδρομικού Σταθμού και των Ευαγγελικών. Παράλληλα είχε εποικοδομητικές συνεργασίες με τη διοίκηση και τους εργαζομένους  της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης,   εκθειάζοντας και εκφράζοντας τα θερμά της συγχαρητήρια για το επιτελούμενο κοινωνικό έργο του φορέα με την τεράστια προσφορά στην ανθρώπινη υποστήριξη.
  Στον Συνεταιρισμό Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πιερίας, η κ. Μίχου είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία με τα στελέχη και το προσωπικό του συνεταιρισμού και ανέπτυξε τις προτάσεις της Δημοκρατικής Παράταξης για την υγιή επιχειρηματικότητα
 Κατά την επίσκεψή της στην ΔΕΥΑΚ επισήμανε,  την αναγκαιότητα ότι το νερό είναι και πρέπει να παραμείνει κοινωνικό αγαθό, ενώ καυτηρίασε συνάμα τις επιλογές περί της ιδιωτικοποίησης του που πρεσβεύει τελευταία Κυβέρνηση, ενώ πληροφορήθηκε για την υποστελέχωση και τα   θέματα που αφορούν το κόστος της ενέργειας.
  Συνεχίζοντας των κύκλο των προεκλογικών επαφών και με τους κατοίκους πέρα του δημοτικού διαμερίσματος της Κατερίνης, επισκέφθηκε τον Πλαταμώνα συζητώντας με την τοπική κοινωνία τα θέματα τουριστικής ανάπτυξης , αλιείας και των πολλαπλών προβλημάτων καθημερινότητας όπως αυτά προέκυψαν από την πανδημία, την ακρίβεια  και γενικότερα τις πολιτικές της τελευταίας δεκαετίας.
  Η κ. Μίχου στις συναντήσεις της και συνομιλίες στα δημοτικά διαμερίσματα της  Κατερίνης, ήτοι των Ελάφου, Σεβαστής, Νεοκαισάρειας και Καταλώνια, αναφέρθηκε συνολικά στην αναγκαιότητα της βιωσιμότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, της ανάδειξης ελκυστικής και δυναμικής υπαίθρου, την ποιότητα ζωής και τη δημογραφική ανανέωση.
  Επιγραμματικά αναπτύχθηκαν τα ζητήματα των παραπάνω περιοχών με αναφορά στον πρωτογενή τομέα (καπνός-σιτηρά-αμπελώνες), την υλοτομία, την ανάδειξη των γεωτουριστικών διαδρομών με τα παλαιοντολογικά ευρήματα του Μαστόδοντα, αλλά και την ιδιαίτερη ευαισθησία με την οποία διέπονται οι κάτοικοι γύρω από τις παραδόσεις και την ιστορική διαδρομή του Ποντιακού Ελληνισμού.  
  Τέλος επισημαίνεται  χαρακτηριστικά, η θέρμη και η έκφραση συμπάθειας και αγάπης που εκλαμβάνει η κ. Μίχου σε κάθε γωνιά της Πιερίας, προμήνυμα της νικηφόρου πορείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ευχές των συμπολιτών για προσωπική δικαίωση της κ. Μίχου, αλλά και εκλογική επιτυχία στην πολιτικό που στάθηκε όσο λίγοι, κοντά και δίπλα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις κρίσιμες περιόδους που διήλθε το Κίνημα.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.